Etusivu>Ajankohtaista>Uimahalli Vesihiiden remontti alkaa jo huhtikuussa
Rovaniemi tiedottaa

Uimahalli Vesihiiden remontti alkaa jo huhtikuussa

27.3.2020 13:42

Uimahalli Vesihiiden pääsisäänkäynti ulkoapäin
Rovaniemen kaupunki aikaistaa kesän 2020 korjaustöitä Uimahalli Vesihiiden osalta. Korjausurakan uusi aloitusajankohta on 14.4. Urakan on tarkoitus valmistua heinäkuun loppuun mennessä. Uimahalli on tällä hetkellä suljettuna koronavirustilanteen vuoksi.

Korjaustöiden pääurakoitsijana toimii Lapin Mestarirakentajat Oy. LVIS-urakasta vastaa LVI-Palvelut Pitkälä Oy. Molemmat toimijat olivat mukana myös viime kesänä, jolloin Vesihiiden korjaustyöt aloitettiin. 

Vesihiiden remontti aloitettiin jo viime kesänä. Tuolloin muun muassa uusittiin ilmanvaihtokoneet, allaslaitetekniikka ja lämmönvaihdinjärjestelmä. 

Tänä vuonna tehdään pesuhuoneiden ja saunojen sekä pohjaviemäreiden korjaukset. Myös valaistusta uusitaan. Lisäksi kevään aikana tehdään ison altaan kuntotutkimus, jonka perusteella selvitetään sen elinkaaren tilanne. Tämä edellyttää, että iso allas tyhjennetään. 

Tämän vuoden korjaustöihin on varattu 940 000 euroa. Viime vuonna korjauksiin käytettiin noin 990 000 euroa. Korjauksilla tavoitellaan uimahallille lisää käyttöikää 5-7 vuotta.