Etusivu>Ajankohtaista>Turvallinen vappu on iloinen vappu – Poliisin ja Rovaniemen kaupungin yhteinen viesti vapun juhlijoille
Rovaniemi tiedottaa

Turvallinen vappu on iloinen vappu – Poliisin ja Rovaniemen kaupungin yhteinen viesti vapun juhlijoille

28.4.2020 8:00

vappuiloinenvappu.jpg
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi ja Lapin poliisilaitos pyytävät huoltajia kiinnittämään vappuna huomiota huollettaviensa tekemisiin. Vanhempien vastuulla on huolehtia siitä, että lapset noudattavat kokoontumiskieltoja ja -ohjeistuksia. Poliisin toive on, että vanhemmat viettäisivät vappua pienissä porukoissa, mieluiten oman perheen kesken ja huolehtisivat siitä, että koronan hillitsemisen puolesta tehty työ ei menisi hukkaan. Myös kotiintuloajoista on syytä sopia etukäteen ja pitää niistä kiinni. Rovaniemen kaupunki on jo vuosia antanut suosituksen nuorten kotiintuloajoista: 1–6-luokkalaisilla kotiintulon takaraja on kello 20 ja 7–9-luokkalaisilla kello 22. Viikonloppuisin yhdeksäsluokkalaisten on oltava kotona viimeistään kello 24.

Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut organisoi Vapun ajaksi kaupungilla nuoriso-ohjaajien ja etsivän nuorisotyön mukana tapahtuvaa vapaaehtoisten aikuisten jalkautumista. Jalkautumisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä nuorisotyöntekijä Jenny Raappanaan, puh. 040 649 2903.