Etusivu>Ajankohtaista>Terveyskeskuksen diabetesvastaanoton diabetestarvikejakelu toimii ajanvarauksella 2.12.2019 alkaen
Rovaniemi tiedottaa

Terveyskeskuksen diabetesvastaanoton diabetestarvikejakelu toimii ajanvarauksella 2.12.2019 alkaen

22.11.2019 13:55

Kaksi lääkäriä katsoo tietokoneen näyttöä.

Diabetesvastaanoton hoitotarvikejakelussa siirrytään ajanvaraukseen maanantaista 2.12.2019 alkaen. Hoitotarvikkeita on voinut aiemmin noutaa maanantaisin klo 15 - 17 tai varaamalla ajan etukäteen. Jatkossa asiointi tapahtuu vain ajanvarauksella. Maanantain avoin palveluaika on käytössä marraskuun loppuun saakka.

Muutoksen tarkoituksena on sujuvoittaa asiakkaiden asiointia. Diabeteshoitotarvikejakelun asiakkaiden ei enää tarvitse jonottaa, vaan asioimaan pääsee terveysaseman aukioloaikojen puitteissa itselleen sopivana aikana. Aika varataan Kansalaisen terveyspalvelusta, sähköisen ajanvarauksen kautta.  

Ajan voi varata myös puhelimitse numerosta ajan soittamalla diabeteshoitajille puhelinajalla arkisin klo 10-11, puh. 016 322 4404 tai 016 322 4411, mikäli sähköisen ajanvarauksen käyttö ei jostain syystä onnistu. 

Diabeteshoitotarvikkeet jaetaan Rinteenkulman terveysasemalla diabetesvastaanoton asiakkaille. Rinteenkulman terveysasemalle siirtynyt diabetesvastaanotto parantaa diabeteshoitotarvikkeiden saatavuutta jonotusaikojen poistumisen sekä laajempien aukioloaikojen myötä. 

Diabeteshoitotarvikejakelun asiakkaita ovat Lapin Keskussairaalan hoidossa olevat lapset ja aikuiset sekä terveyskeskuksen diabetesvastaanoton hoidossa olevat asiakkaat. Sähköinen ajanvaraus on tarkoitettu heille. 

Lisätietoa diabetestarvikejakelusta löydät kaupungin verkkosivuilta.

Kotihoidon piirissä olevat asiakkaat, neuvola-asiakkaat sekä terveysasemilla lääkärin ja hoitajan hoidossa olevat asiakkaat saavat diabeteshoitotarvikkeet omista hoitopaikoistaan.