Etusivu>Ajankohtaista>Linkkari jatkaa kesäaikataulujen mukaan – linja 14 palannut Vierustielle 12.5.
Rovaniemi tiedottaa

Linkkari jatkaa kesäaikataulujen mukaan – linja 14 palannut Vierustielle 12.5.

12.5.2020 16:04

Rovaniemen paikallisbussi

Koulujen, oppilaitosten ja monien työpaikkojen siirryttyä etätyöskentelyyn siirryttiin paikallisliikenteessä, Linkkarissa, kesäaikatauluihin 1.4.2020 alkaen. Koulujen lähiopetuksen käynnistyessä 14.5.2020 Linkkari jatkaa liikennöintiä kesäaikataulujen mukaan. Kaupunki järjestää lakisääteiset koulukuljetukset tilausajoina kevätlukukauden loppuajaksi oppilaille, joiden koulumatkoihin Linkkarin kesäaikataulut eivät sovi.

Linkkari liikennöi kesäaikataulujen mukaan viittä linjaa: 1 ja 2, 4, 5, 8 ja 14. Paikallisliikennettä on vyöhykkeellä A keskustassa lähialueineen ja vyöhykkeellä B keskustan ja Muurolan välillä. Kaupunki toivoo, että kodeissa harkittaisiin mahdollisuutta kulkea koulumatkat pyöräillen, kävellen tai vanhempien kyydillä kevätlukukauden lopun ajan. Linkkari palaa normaaleihin talviaikatauluihin kesäloman jälkeen koulujen syyslukukauden alkaessa.

Linkkarin linja 14 on ohittanut Vierustiellä Varastotien ja Aittatien välissä olleen viemärin korjaustyömaan poikkeusreittiä nelostien kautta. Korjaustyön vuoksi suljettuna ollut Vierustie on avattu liikenteelle. Poikkeureittiä kulkenut linja 14 on palannut normaalireitilleen Vierustielle tiistaiaamusta 12.5.2020 alkaen. Normaalireitti Muurolan suuntaan kulkee reittiä Valtatie 4-Vierustie-Teollisuustie ja keskustan suuntaan reittiä Teollisuustie-Vierustie-Lehtikatu-Vapaudentie-Valtatie 4. Käytöstä poissa olleet Vierustien pysäkit Aittatien risteyksessä sekä Lehtikadun pysäkki otetaan jälleen käyttöön.

Tarkemmat ja ajantasaiset tiedot aikatauluista ja reiteistä löytyvät osoitteesta linkkari.fi.