Yritykset tekevät yhteistyötä Rovaniemellä

 

Rovaniemen seudun yrittäjillä on vankat yhteistyöverkot. Tärkeimpiä niistä ovat Arctic Design Week ja Likiliike. Arctic Design Week on Rovaniemen kaupungin, Rovaniemen Kehitys Oy:n sekä alueen yritysten ja yhteisöjen järjestämä tapahtuma, joka pyrkii lisäämään alueen asukkaiden ja paikallisten yritysten design –tietoisuutta. Likiliike on puolestaan nopeasti kasvava paikallisverkosto, jonka tavoitteena on kääntää paikallisuus myyntivaltiksi. 

Lue lisää Arctic Design Weekista ja Likiliikkeestä Valloittava Rovaniemi –oppaasta.

 

Palvelut yrityksille: Rovaniemen Kehitys

 

Rovaniemen Kehitys on Rovaniemen kaupungin vuonna 2006 perustama yhtiö, jonka tehtävänä on tukea yrittäjyyttä Rovaniemellä. Rovaniemen Kehitys edistää vahvasti seudun elinkeinoelämän kasvua ja kansainvälistymistä tarjoamalla yrityksille neuvoja ja käytännön apua liiketoiminnan kehittämiseen ja rahoittamiseen. 

Lue lisää yrityksille suunnatuista palveluista ja alueen eri toimijoista Valloittava Rovaniemi –oppaasta. 

 

Yritysrahoitus Rovaniemellä

 

Yrittäjiä tuetaan Rovaniemellä kattavasti rahoituksen hankkimisessa. Finnvera on pankkien ohella keskeinen rahoittajataho ja hyvä yhteistyökumppani aloittaville yrityksille. Yrityksiä rahoittavat myös kansalliset organisaatiot ELY-keskus ja Tekes. Rovaniemellä on lisäksi useita muita paikallisia organisaatioita, joiden puoleen yrittäjän kannattaa kääntyä. 

Oletko perustamassa yritystä? Lue lisää yrityksiä rahoittavista tahoista Valloittava Rovaniemi –oppaasta. 

 

Toimitilat Rovaniemellä

 

Sopivien toimitilojen löytyminen on yrityksille kriittistä. Rovaniemellä toimii useita kaupallisia välittäjiä, mutta Rovaniemen Markkinakiinteistöt auttaa osaltaan yrittäjiä tilojen löytymisessä yhteistyössä Rovaniemen Kehityksen kanssa. Rovaniemellä on meneillään kasvubuumi, ja se näkyy myös kaupungin toimitilojen rakentamisessa. Toimitiloja Rovaniemellä on hyvin tarjolla ja hinnat ovat edullisemmat kuin Etelä-Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Lue lisää yrityksille suunnatuista palveluista ja alueen eri toimijoista Valloittava Rovaniemi –oppaasta. 

 

Edessä muutto Rovaniemelle?

 

Pysy ajantasalla Rovaniemen tarjoamista menestysmahdollisuuksista ja tilaa uutiskirjeemme: pia.jokela@rovaniemi.fi.

Jos olet kiinnostunut perustamaan tai muuttamaan yrityksesi Rovaniemelle, ota yhteyttä Rovaniemen Kehityksen varatoimitusjohtaja Heikki Kontiosaloon: 040 545 4377, heikki.kontiosalo@rovaniemi.fi
 
Rovaniemen Kehityksen avulla löydät Rovaniemen investointikohteet, tutkimus- ja kehityskumppanit, osaajat, tontit ja toimitilat. Neuvomme rahoituksen hankinnassa sekä järjestämme tapahtumia ja tapaamisia sekä kotimaassa että ulkomailla, jotta löydät juuri oikeat kontaktit.