kestyä.jpg 

Rovaniemen kaupunki tarjoaa kesätöitä nuorille

#kesäduuni #omaarahaa #töitäkaupungilta #kesä2018 

Rovaniemen kaupunki tarjoaa vuosittain 16–17 vuotiaille nuorille kuukaudeksi kesätöitä kaupungin omissa yksiköissä sekä tukee nuorten oma-aloitteista kesätyönhakua kesätyösetelillä. Kesätyötukeen on oikeutettu aina kaksi ikäluokkaa kerrallaan (yhdeksäsluokkalaiset ja toisen asteen ensimmäisellä luokalla olevat). Vuonna 2017 kaupungin kesätöiden hakijoiksi olivat oikeutettuja vuonna 2000–2001 syntyneet ja vuonna 2018 hakijoiksi ovat oikeutettuja vuosina 2001–2002 syntyneet koululaiset, opiskelijat tai opiskelunsa aloittavat nuoret.

Kesätyösetelihaku käynnistyy helmikuussa. 

Kesätyötukimuotoja on kaksi, työllistyminen kaupungin yksikköön tai kesätyöseteli muulle työnantajalle. Mikäli nuori on kesätyöhaussa ensisijaisesti hakenut kesätyötä kaupungin yksiköstä mutta ei sitä saa, myönnetään hänelle automaattisesti kesätyöseteli. Työttömyysturvaan oikeutetulle nuorelle ei voida myöntää kaupungin kesätyötukea.

 Tilastoja hakijoista:

2017: 554 haki ensisijaisesti kaupungin kesätyöpaikkaa ja 435 ensisijaisesti kesätyöseteliä, jälkihaussa kesätyöseteleitä haettiin noin 80 kpl.

  viiva.png

Lisää tietoa Ohjaamon tapahtumista löydät some-kanaviltamme: 

Facebook: Ohjaamo Rovaniemi
Instagram
: ohjaamorovaniemi
Twitter: OhjaamoRoi