Ajankohtaista

Noorajuliste-yötön-yö4 (2) (2).jpg

Noora Louhimo Rock academyn tähtivieraaksi Kirjastorokkiin!

Rovaniemen Rock Academy saa vieraakseen todellisen superlahjakkuuden. Huikeassa nosteessa kautta Euroopan rokkaavan ja listaykkösiä nappailevan Battle Beast – yhtyeen vokalisti Noora Louhimo saapuu Rovaniemelle Wiljamiin pitämään kaikille avoimen Sing Like A Beast -klinikan osana Yötön Yö ja Rock Academy Goes Kirjastorokki-tapahtumaa. Raumalaissyntyinen Louhimo tunnetaan poikkeuksellisen taitavana laulajana, jolta sujuvat vaivatta kaikki rock-tyylit rankasta metallista Abba-tyyliseen melodisuuteen. Klinikan teemana on lavaesiintyminen.  Wiljamissa järjestettävässä Kirjastorokissa ovat mukana myös Rovaniemi Rock Academyn omat bändit Wheezebox ja Tupla V sekä Four Of Us.

Rock Academy Goes Kirjastorokki Ma 24.6. Klo 18:00 Kulttuuritalo Wiljamissa. Tilaisuus on ikärajaton ja päihteetön ja siihen on vapaa pääsy. Yhteistyössä Rovaniemen kaupunginkirjasto, Nuorisopalvelut ja Kulttuuripalvelut sekä Rock Academy Finland.

Lisätietoja: erikoiskirjastonhoitaja marko.niemela@rovaniemi. Puh: Puh: 040 561 4936

https://www.facebook.com/events/2720280784712611/

Rock Academy Rovaniemi


Rock Academy keskittyy kokonaisvaltaisesti musiikin tekemiseen ja sen esittämisen eri osa-alueisiin. Rock Academy tarjoaa nuorille tietoa eri uravaihtoehdoista musiikkialalla ja laaja-alaisia näkemyksiä sekä tukea työllistymiseen musiikin parissa.

Nuorten bändit saavat opastusta kaikessa mahdollisessa musabisneksen koukeroista soitonopetukseen ja oman osaamisen markkinointiin. Tiedossa on myös keikkoja, studioaikaa ja musavideoiden tekemistä. Kaikki akatemialaiset osallistuvat säännöllisesti järjestettäviin klinikkoihin. Kovan luokan ammattilaisten vetämät klinikat ovat ilmaisia ja avoimia kaikille.

Rock Academy on tarkoitettu minkä tahansa musiikkigenren bändeille, joiden jäsenet ovat alle 29-vuotiaita. Hakijoilta edellytetään oikeanlaista asennetta, motivaatiota kehittyä sekä mahdollisuutta sitoutua sparraukseen kahden vuoden ajaksi. Toiminta on bändeille maksutonta.

 
Kaksivuotinen Rock Academy -ohjelma tarjoaa mukaan valituille yhtyeille:

· ohjattua studiotyöskentelyä säännöllisesti 
· ohjattuja treenejä säännöllisesti
· musiikkialan ammattilaisten pitämiä klinikoita 
· esiintymismahdollisuuksia
· laadukkaat videotuotannot ja promokuvat
· alueellisen musiikkialan yhteistyöverkoston
- tuen Turku Rock Academyltä musiikillisen kehityksen tukemiseksi.

 
Valtakunnallinen Rock Academy Finland -hanke edistää nuorten harrastustoimintaa ja yhtyeiden kehitystä kohti jopa ammattimaista musiikkiuraa. Turun kaupungin nuorisopalveluissa toimiva TurkuRock Academy on alkujaan Turun nuorisoasiainkeskuksen luoma malli, joka tarjoaa maksutonta sparrausta ja koulutusta ammattimaiseen toimintaan tähtääville nuorille yhtyeille ja artisteille.

2019–2020 Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa Rock Academy Finland hankkeessa ovat mukana Rovaniemi, Raahe, Kemi, Kuopio ja Kouvola. Hanketta koordinoi Turun kaupunki ja TurkuRock Academy.

Yhteystiedot
Nimi: Ruokamo Mikko
Nimike: Nuoriso-ohjaaja (JOPE)
Puhelin: 0163225131
Matkapuhelin: 0505777052
Tehtävä: joustava perusopetus Ounasvaara, Ounarin nuorisotila
Nimi: Niemelä Marko
Nimike: Erikoiskirjastonhoitaja
Puhelin: -
Matkapuhelin: 0163222457
Tehtävä: