Näin navigoit sivuilla.

Käyttöliittymän yläosassa sijaitsevasta apuvalikosta (1.) löydät: Päivystävät chat, puhelin ja nettipalvelut nuorille, Mediapankin, International sivun, Ota yhteyttä sekä Nuti blogin.  Käyttöliittymän yläosasta löytyvät myös yläotsikot (2.): Tietoa, Toimintaa, Ohjaamo Rovaniemi, Nuorisopalvelut sekä Yhteystiedot.
Navigointi-etusivu.png

Mediapankkiin on koottu nuorisopalveluiden viestinnän materiaalia, youtube videojulkaisuja sekä julkaisujamme kuten uutiskirjeet. International sivu on englannin kielinen esittely nuorille suunnatuista palveluista. Ota yhteyttä lomakkeella voit laittaa meille palautetta, ilmoittaa meille ajankohtaisista tapahtumista, kampanjoista tai tiedoista joita haluaisit lisättävän sivuille. Nuti blogissa kirjoittelemme kuulumisia nuorisotyöstä ja ajankohtaisista tapahtumista ja tuulahduksista. 

Klikkaamalla yläotsikoita avautuu sinulle päävalikon toinen taso josta löydät lisää tietoa aihe-alueista. Viemällä hiiren otsikon päälle näet kyseisen osion alasivut pudotusvalikossa.
Nuti-pudotusvalikko.png

 

Mobiilissa valikot löytyvät näppärästi valikkonappia klikkaamalla.

Nuti-mobiili-1.png

Ylävalikon alasivuille pääset navigoimaan suoraan klikkaamalla alasivukuvaketta

Nuti-mobiili-2.png

Avautuvasta valikosta pääset navigoimaan haluamallesi alasivulle
Nuti-mobiili-3.png

Sivun alaosan footerista löydät yhteystiedot, somelinkit ja voit tilata Nutin uutiskirjeen.Nuti-footer.png

 

Etusivulta löydät seuraavat kokonaisuudet

Keskustelussa nyt osiossa on ajankohtaisia tapahtumiamme niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin
Nuti-etusivu-keskutelussanyt.png

Nuti Somessa on uusi nuorisotiedotuksen työvälineemme. Täältä löydät sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa toimintaamme sekä eri kanavista, kuten Instagram, Twitter ja Facebook. Toiminnolla tuomme myös esille muiden toimijoiden uutisointia, sekä päivityksiä ja kampanjoita sosiaalisessa mediassa. 
Nuti-etusivu-some.png

Tapahtumakalenterista  joka löytyy sivun alaosasta, löydät nuorille suunnattuja ajankohtaisia tapahtumia Rovaniemellä. 
Nuti-etusivu-tapahtumat.png

 

Sivuston sisältö koostuu useasta eri kokonaisuudesta

Tietoa osa-alue johdattelee sinut  12 nuoren elämän osa-alueen äärelle. Näitä osa-alueita ovat: Koti ja asuminen, Ihmissuhteet, Terveys, Seksi ja seksuaalisuus, Päihteet ja riippuvuudet, Raha ja talous, Työ ja yrittäjyys, Opiskelu, Ulkomaille, Netti ja media, Kansalaisena sekä Ympäristö kuluttaminen.  

Tietoa sivuilla kuten koti ja asuminen, sivusto koostuu 3 tärkeästä osa-alueesta: 1. ajankohtaista osio. 2. tietoa kotiin ja asumiseen liittyvistä asiosta sekä 3. aiheeseen liittyvistä linkeistä muualla verkossa. Useilla sivuilla on myös nähtävissä youtube video, joista saat myös katsottua aiheeseen liittyvää materiaalia videona. 
Nuti tietoa.jpg

 Toimintaa osiosta löydät tietoa vapaa-ajan vietosta sekä harrastusmahdollisuuksista Rovaniemellä. Alasivuilla on liikunnan, kulttuurin ja taiteen, järjestötoiminnan, vapaaehtoistyön, nuorisotilojen, erilaisten tapahtumakalentereiden linkit toiminnan toteuttajien sivuilla. 
Nuti-toimintaa.png

 

Ohjaamo Rovaniemi sivujen kautta löydät tietoa mistä saat henkilökohtaista apua ja neuvontaa elämän eri osa-alueisiin.
Nuti ohjaamo.jpg

Nuorisopalvelut sivuilla esittelemme Rovaniemen kaupungin nuorisopalveluiden toimintaa: alueellisia nuorisotilatoimintoja, nuorisokeskus Monden toimintaa sekä muita nuorisopalveluja kuten avustukset, hankkeet sekä vuokrattavat tilat. 
Yhteystieto sivuilta löydät nuorisopalveluiden henkilökunnan yhteystietomme.
Nuti nuorisopalvelut.jpg