Osallistumismaksu

Osallistumismaksut valtakunnalliseen Moves 2017 - tapahtumaan:


35 € / esiintyjä
350 € / ryhmä (yli 10 hengen ryhmät)

Osallistumismaksu aluetapahtumista jatkoon päässeille ryhmille pitää sisällään avajaiset, esiintymisen, raadin suullisen ja kirjallisen palautteen, työpajat, mahdollisuuden päästä katsomaan muiden esityksiä, päätösjuhlan, Teosto/Gramex -korvaukset, tapaturmavakuutuksen sekä kaikki oheistapahtumat (iltajuhlat, open stage -esiintymismahdollisuuden, muu oheisohjelma). (alv 0%, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa).

 

Majoitus ja ruokailupaketti

Jokainen osallistuja maksaa majoitus- ja ruokailukustannukset erikseen. Majoitus- ja ruokailupaketti on suunnattu esiintyville ryhmille ja se tulee varata etukäteen tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä 12.4.2017 mennessä.

Majoitus- ja ruokailupaketti sisältää majoituksen ja ruokailun alla olevan mukaisesti. Majoitus- ja ruokailupaketin hinta pe-su 55 €/henkilö (sis. alv.)

 

MAJOITUS

Majoitus järjestetään lattiamajoituksena koululuokissa tapahtumapaikkojen läheisyydessä. Majoittujan on hyvä varata matkaansa petivaatteet, retkipatja tai makuupussi. Majoituskoulut sijaitsevat tapahtumapaikkojen läheisyydessä 1,5-3 km päässä.

 

RUOKAILU

Ruokailupaketti sisältää 8 ateriaa:      
- perjantaina: päivällinen ja iltapala
- lauantaina: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala
- sunnuntaina: aamupala ja lounas

Aamupala:

Aamupalat järjestetään majoituskouluilla. Kukin ryhmä syö aamupalan majoituskoulullaan.

Lounas ja päivällinen:

Lounas ja päivällinen järjestetään tapahtumapaikkojen läheisyydessä Lyseonpuiston lukiolla, Rovaniemen keskustassa

Iltapala:

Päivällisen yhteydessä on iltapalaa varten varattuna evästä, josta kukin osallistuja kokoaa itse matkaansa iltapalapussin.  Iltapalaa ei järjestetä erikseen koululla, vaan kukin osallistuja huolehtii päivällisen yhteydessä itselleen mukaansa iltapalatarpeet.