Ajankohtaista
Kaikki
Ei uutisia-
MOVES 2017 somessa
Sivustot

Ohjelma

Ohjelma ja oheisohjelma

Osallistujille

Ilmoittautuminen, osallistumismaksu, majoitus, ruokailu, työpajat

Raati

Esittelyssä Moves raatilaiset ja tietoa raadin tehtävistä

Media

Lehdistötiedotteet, logot, kuvamateriaalit

Tulokset

Moves tulokset

Yleisölle

Kun saavut tapahtumaan

Info

Täältä löydät yhteystietomme, tietoa tapahtuman taustoista ja säännöistä

Apuvalikko

In English, På Svenska, Ota yhteyttä, Tulostettava yleisesite

Art Moves- Taide liikuttaa

MOVES

Moves on Nuori Kulttuuri -toiminnan valtakunnallinen tanssitapahtumakokonaisuus, joka kokoaa nuoret kolmen vuoden välein tanssin katselmuksiin. Kaikki tapahtumissa esintyvät ryhmät saavat esityksestään ammattilaisraadin palautteen, kouluttautuvat työpajoissa, pääsevät katsomaan muiden ryhmien esityksiä sekä nauttivat muusta tanssiin liittyvästä oheisohjelmasta. Moves-tapahtuman kanssa vuorottelevat vuosittain muut Nuori Kulttuuri –tapahtumat, jotka ovat Teatris (teatteri) ja Sounds (musiikki).

 

NUORI KULTTUURI 

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, kannustaa ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta sekä etnisestä, kielellisestä tai sosio-ekonomisesta taustasta riippumatta.
 
Vuoden 2017 MOVES teema on Tanssi liikuttaa – Art Moves!
Tanssissa yhdistyy liike ja musiikki, jotka vievät mukanaan. Tanssi on rajoja ylittävää – kaikki voivat tanssia. Art Moves -teema korostaa tanssin emotionaalista ja fyysistä ulottuvuutta. Tavoitteena on kehon ja mielen yhdistävä kokonaisvaltainen elämys.
 
Taiteellisena johtajana toimii tanssija-koreografi Marko Keränen 

AM_FBcover2-300x114 (1).jpg